A Kiválasztottak próbája

Arnoria, Dra’karioth világainak talán legösszetettebb szigete. Háborúk, viszályok, ellentétek ugyanúgy jelen vannak, mint ahogyan a béke, barátság vagy akár a szeretet. Ezen a szigeten ősi szövetségben élnek az emberek és a sárkányok, ám az elfekkel kialakult viszálykodás miatt, Uwe’daf még ezt a megbonthatatlan szövetséget is nehezen tudja fenntartani.

Gor’nalaos, a Sötét sárkány már évszázadok óta próbál betörni a szigetre, folyamatosan gyengítve az emberek királyságát, és a sárkányok hatalmát. Kitartó munkája pedig lassan meghozhatja eredményét…

Az Újkor 1865.-ik évében járunk. Ezüstkarmú Kro'nal, Kannar városának vezetője idén rendezi az ifjú Bajnokok próbáját, melyben sárkányok versengenek egymással, hogy elnyerjék az Aranysárkány címet. Ez a cím nem egy egyszerű kiváltság, mely nemesi rangokkal vagy vagyonnal ruházza fel a győztest. A jóslat szerint óriási hatalom birtokosa lesz a Kiválasztott, mely a békét és az egyensúlyt hozhatja el Dra’karioth világára, sőt Crelatus minden szigetére. 

Sokan kapnak lehetőséget, hogy bizonyítsák rátermettségüket és bátorságukat. Olyanok is szerepet kapnak, akiknek a legkisebb beleszólásuk lehet a világ folyamatos alakulásába. 

Vajon lehet-e mindenki a saját sorsának kovácsa?

 

Elérhetőség